Havenoordseweg 7
4414 RK Waarde
Tel:+31(0)113-502540
Fax:+31(0)113-503115
E-mail: info@jac-goud.nl

Rupsgraafmachines:
Jac. Goud B.V. beschikt over een breed assortiment rupskranen met een bakinhoud tot 2000 liter. Deze kranen zijn voor allerlei werken inzetbaar. De rupsgraafmachines kunnen voorzien worden van diverse uitwisselbare hulpstukken. Voor het allerkleinste werk kan een mini graafmachine worden ingezet welke zijn uitgerust met rubber rupsplaten om beschadiging aan (sier)bestrating te voorkomen. Ook deze kunnen worden uitgerust met allerlei hulpstukken.

Mobiele graafmachines:
Voor kleinere of speciale graafwerkzaamheden hebben wij een aantal mobiele graafmachines die zich gemakkelijk zelf kunnen verplaatsen. Deze kunnen eveneens voorzien worden van uitwisselbare hulpstukken.

Wiellaadschoppen:
Het afwerken van zand en los terreinverhardingsmateriaal of het verladen van dit soort producten vergt een andere werkwijze. Hiervoor worden de wiellaadschoppen ingezet. Jac. Goud B.V. heeft de beschikking over diverse wiellaadschoppen met hulpmiddelen zoals open en dichte bakken, paletvorken en steentrommels.

Bulldozer:
Voor het egaliseren van zwaar terrein en grote oppervlaktes is een bulldozer een uitermate geschikte machine. Jac. Goud B.V. heeft ook voor dit soort werk de geschikte machines.

Bulldozer
Bulldozer
Rupsgraafmachines
Rupsgraafmachines
Graafmachines tot 30 ton
Midi-/minigraafmachines
Midi-/minigraafmachines
Graafmachines tot 8,5 ton
Mobiele graafmachines
Mobiele graafmachines
Wiellaadschoppen
Wiellaadschoppen
Tractor
Tractor
Uitgerust met schuifblad en bezem
Hulpstukken
Hulpstukken
Aannemings- en Verhuurbedrijf Jac. Goud B.V.: NL005933602BB01
Goud Transport B.V. NL001525281B01
Webdesign: Designpro
Zoekmachine optimalisatie: Z-IM.nl